sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

oj oj nu händer det

Publicerad 2018-10-10 16:45:10 i Allmänt, Goingsmall, Kämpadukan, höst, mittliv,

 
 
 
Oj, oj, oj , oj nu händer det...
Nu är det bestämt. Jag ska få göra en magoperation. Har varit o pratat med kirurgen och om ca 4 månader är det dags för operation. Läskigt? Som fan! Vill jag? SOM FAN!!!
Varför? Jag har aldrig haft en sund relation med mat eller fika. Jag har alltid ätit tills jag blir proppmätt. Bara en kaka till. Jag har ätit när jag var ledsen, ätit när jag var arg, ätit när jag var glad. Mat o näring har varit för mig som alkohol är för en alkolist.
Men jag har redan ändrat om mycket av mitt tänk angående mat o hälsa men min kropp vill konstant ha det som inte är bra för mig. Så en operation kommer hjälpa mig att båda tappa kilona men oxå att kunna bevara en god hälsa så jag inte ramlar dit igen. 
Resten av hösten fortsätter träning, bra mat, inget socker o bra rutiner. Efter nyår kommer jag bli kallad o i slutet av Januari blir det operation. 
Detta kommer inte bli lätt men jag kommer inte ge upp i första taget. Envis som jag är. Men detta kommer ändra hela mitt liv o det är bra för folk att veta och att förstå. Nu är det hel slut med det dåliga för lilla mig o bara bra ska komma in i denna kropp. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Brodén

Jag är en glad och positiv tjej född -94 och gör allt mellan himmel och jord. Aktiv med min häst, går i kyrkan, spelar gitarr, dragspel,orgel och piano. Sjunger i kör, älskar att virka och skapa med mina händer. Älskar att vara ute i naturen och umgås med mina älskade polare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela