sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Operationsdag är satt!

Publicerad 2018-11-19 17:54:32 i Allmänt, Goingsmall, Kämpadukan, mittliv,

Idag var det inskrivning på sjukhuset. Allting ser lovande ut så nästa vecka tisdag morgon ska jag läggas på operationsbordet. Vikten som jag skulle nå är fixad. Alla papprena är fixade. Det ända som inte är 100% är min fördömda förkylning. Men så länge jag inte har feber så blir operationen gjord. Alla ni som tror på högre makter får gärna be att förkylningen ska bort o att operationen går bra. Ni andra håll tummar o tår <3. 
 
Ser väldigt fram emot att slippa dricka choklad shake till 4 mål om dan. Att kunna äta filmjölk, yougurt, keso, goa hemma gjorda soppor. Mums vad gott det ska bli. Sen blir det två veckor med barnmat/puré kost. Potatismos, rotmos, avokadomos m.m here we come! Sen lagom till julveckan (när jag är nere i skåne) då får jag börja försiktigt med "riktig" mat. Men väldigt små portioner är det från och med nu. 
 
Minimage livet börjar nästa vecka!!! 
 
Det är 1,5 år mellan bilderna. Undrar hur jag kommer se ut om ett år från detta? 
 
                                
 
 
 

Its beginning to look a lot like Christmas...

Publicerad 2018-11-14 06:51:15 i Allmänt, Goingsmall, Kämpadukan, mittliv,

(null)

Julgranen är uppe i mitt lilla krypin. Fick bli en fajk gran iår men ändå en miljövänlig i ej plast :) 
Det år kämpigt med flyt maten. Ännu mer när man är dunder förkyld o man blir bara sugen på goa grejer. Men då är det bra att vara sjuk för du orkar inte gå ut. Då blir det liksom bara det du har hemma o det är pulver diet. 
Invägning på måndag!!! Sjukt läskigt. Lite nervös att förkylningen ska ställa till det men håll tummar o tår (be) att jag ska  få bli frisk innan måndag. 


Homesweethagstad .....

Publicerad 2018-11-03 07:52:45 i Allmänt, Goingsmall, Kämpadukan, höst, mittliv,

(null)
Nu har jag varit hemma en vecka. Super härligt! Man vill liksom inte åka upp igen. Julfin börjar smyga igång i hagstad. Djuren stallas in o mer jobb kryper på. Hästar behövs tränas o mörkret lägger sig tidigt. 
Flymaten flyter på, det är jobbigt till o från men det är bara att bita ihop o längta tills jag efter operation får äta puré mat 😍 o efter det vanlig mat. 
På måndag börjar auskultation o det ska bli spännande !!! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela