sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Härliga sommaren & syfte med detta här?

Publicerad 2018-06-30 19:25:21 i Allmänt, djur, mittliv, sneakybosse, sommar,

Det var ett tag sen jag var inne här. Men nu tänkte jag ändra på det. Jag tänkte bli mycket duktigare på att uppdatera och skriva här. 
Nu har jag snart varit i skåne en månad och det är ca fyra veckor kvar tills jag återvänder till Sundsvall. Bosse o jag bor hos mina föräldrar där jag får bo o sommarstugan och Bosse får bo i utebur hela sommaren. 
Vi mumsar på jordgubbar o njuter av solen. 
Jag jobbar på på mitt gamla sommar jobb, caféet vildrosor och höns. Det lovat mycket folk nu med detta fina vädret. 
Målet med den här bloggen är att folk jag inte träffar varje dag ska kunna följa mig var jag är i livet men oxå för att kunna dokumentera min förändring i livet. Jag har ett stort mål här i livet! Det är att jag ska lyckas halvera mig själv. Jag har kämpat med vikt sen jag gick in i puberteten. Jag har ständigt gått uppåt. Nått år efter gymnasiet lyckades jag att gå ner en del, men sen med dåliga vanor och mycket jobb så gick jag upp allt igen plus lite till.  
Här kommer jag att dela med mig av min förändring. Jag vill både kunna leva och vara hälsosam 💪🏼 
Följ om ni vill. ❤️  (null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela