sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Hur svårt kan det vara?

Publicerad 2018-08-10 23:30:46 i Allmänt, Goingsmall, Kämpadukan, jobbet, mittliv, sommar,

(null)
Nu börjar man komma in i lite vardag igen i Sundsvall. Jag har jobbat många dagar nu och det är skönt att ha något att göra, även om jag är helt slut i fötterna och orkar knappt ta mig uppför trappan när jag kommer hem på kvällen. 
Det jag brottas mest med nu är socker. Det är inte lätt att inte ta nån munsbit eller dricka när jag jobbar 6-8 h på ett badhus där jag är omringad av socker! På eftermiddagen är det som värst.  
Idag testade jag att ha en flaska med vatten & lime att dricka under eftermiddagen.  Funkade lite. Men fy vad jobbigt det är att få bort socker. Och alla andra vill att man ska fika med dem. 
Snälla be mig inte att fika med er. Jag kan inte det..... varje mat bit är som att en alkolist ska smaka på en klunk öl och sedan sluta. Så är mat för mig. Problemet är ju att man överlever utan alkohol, men det gör man inte utan mat. Varje måltid är en kamp för mig. Så snälla be mig inte fika ❤️  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela