sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

mer jul

Publicerad 2017-12-28 16:00:32 i mittliv,

Nu är jul helgen över och jag har varit nere i skåne under alla juldagar och myst med familj och vänner. Vad underbart det är att komma hem och man känner sig hemma. Det ingen som kommenterar på vad man säger, hur man uttalar vissa saker eller inga jobbiga stadsbor som inte förstår sig på ens val av liv.
Hemma känner man sig hemma och jag kommer längta tills att komma hem igen. Men det ska bli kul att komma upp och fortsätta plugget men kommer bli segt att lämna Hagstad och med allt som hör hemma där. Jag älskar min familj med alla knasighet som hör hemma med dem och galna humor och minnen. Jag älskar minna vänner och deras familj, jag är ibland dålig på att säga det till folk men jag älskar dem.
Gud välsigna min familj och mina vänner. Tack för jag har dem.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-12-28 17:03:58

Ja hemma är alltid hemma. ❤ Men jag hoppas att du ska trivas bra hos oss i norr också, men trist att folk ska kommentera och ifrågasätta livsval osv. Tryck tillbaka till den som säger något onödigt, man ska lägga energi på de som är värda att lägga energi på och som vi gillar. Kramar i massor och välkommen hem till" norr" igen ❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Brodén

Jag är en glad och positiv tjej född -94 och gör allt mellan himmel och jord. Aktiv med min häst, går i kyrkan, spelar gitarr, dragspel,orgel och piano. Sjunger i kör, älskar att virka och skapa med mina händer. Älskar att vara ute i naturen och umgås med mina älskade polare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela