sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Jämtlands vecka

Publicerad 2017-04-27 23:21:23 i Allmänt, Gud, mittliv, svantepåresandefot, trueswede, vår,

Denna vecka har jag varit uppe i Jämtland. Anledningen var för att jag skulle upp på antagningsprov på ålsta folkhögskola, musikpedagogslinjen. Då tänkte jag passa på att umgåsa med min släkt som bor i Hammarstrand "Hammarn". Vi har haft underbart aprilväder (snö, regn, sol under en 30 mins tid), dragspelsmusik och bara att umgås. Varit ute på lite promenader i den fina naturen, ut och kört för att se det fina landskapet. Det kan nog finnas en risk att man vill bo här om jag pluggar några år här uppe. Här är så vackert och så glesbyggdigt. Samtidigt som man kan cykla ner och köpa mjölk kan man på 15 mins tid gå och vara mitt i skogen. älskar skogen <3 
På söndag tar jag tåget hem och sen är det väll tid att ta tag i trädgården där hemma och vårbruket :D

Birka

Publicerad 2017-04-08 10:16:24 i Allmänt, mittliv,

Nu har man haft mini semester uppe i östersund men lugna dagar har det inte varit. Jag har varit på intagningsprov på birkafolkhögskola för att försöka komma in på folkmusiklinjen. Det har varit väldigt kul och man har lärt sig massa. Nu får man hålla tummarna för att jag kommer in där för jag vill verkligen komma in där och plugga där i två år. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela