sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Höstlov

Publicerad 2016-10-31 14:43:56 i Allmänt, Gud, höst, jobbet, mittliv, trueswede,

 
Denna veckan när alla andra är lediga ska jag jobba :) men det är jag själv som har hittat på det :)
Vi ska ha höstis på jobbet. tredag denna veckan ska en grupp på 16 barn i blandade åldrar från 5-9 komma till församlingshemmet för pyssel, lek, bibelberättelser och äta lunch. Sen avslutar vi veckan med en familjekväll med mat pyssel och andakt :)
Gillar ett jobb med mycket varianter och där man får pyssla och spela musik på jobbet :) Eller som i dag så har jag bakat korskakor hela förmiddagen :)
Tänk att om ett år så har jag troligtvis lämnat detta jobb och åkt och pluggar i norrland. Kommer sakna alla ungar och kollegor :)
Men änsålänge har jag tid kvar och denna veckan ska verkligen bli bra med massa kul och nästa vecka ska jag till London med jobbutbildning. Ska bli spännande eftersom jag aldrig har varit i London. :)
 

Norrland nästa!!

Publicerad 2016-10-23 23:08:56 i Allmänt, mittliv, trueswede,

Lekte lite med snabbchaten ;)
På tisdag drar jag och mossan med tåg till Jämtland! Ska bli super kul. Vi ska kolla på skolor och hälsa på släktingar :)
Om det blir som jag vill kommer jag att plugga7 år där uppe :) men vi får se vad framtiden vill och guds plan.
Men 7h tåg på tisdag! Jippie!! ( stickning och film!!!!!)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela