sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Fixar petra Blir Viking

Publicerad 2016-11-28 18:26:17 i Allmänt, hantverk, mittliv, trueswede, vikingar,

Idag fick symaskinen gå varm!
Direkt när jag kom hem från jobbet tog jag fram tyg, mätte mig själv, chansade lite när jag klippte, ändrade lite när jag klippte och sydde, chansade lite där med men ......
Ca 3,5 timme senare har jag en färdig Vikinga klänning :) inte gjord i riktigt ylle utan syntet men kommer funka till Vikinga marknaderna till sommaren ;)

Christmas is comming

Publicerad 2016-11-24 22:49:38 i Allmänt, mittliv,

Nu är det jul igen.... nu tändas tusen juleljus..... stjärnorna faller i natten nu..... midnatt råder.......


På söndag är det första advent och jag har spelat julmusik i 2 veckor nu och allt pynt ska upp! Grannen kommer inte förrän om några veckor! Men lussekatter har jag alltid varit sämst på så iår blev det virkade lussekatter istället 🎄😍❤️🎅🏻

Adventstid kom till mitt ensliga hus....

Publicerad 2016-11-14 14:03:00 i Allmänt,

Nu börjar snart julen :)
Michael Dublé rullar på spootyfi och snart åker julgardinerna upp, Nästa vecka är det första advent!!! Nu kommer vi till den roligaste tiden på året.
Vissa tycker att julen bara är stess och köpa dyra julklappar,
Men jag känner tvärtom!
Allt fix och trix hör julen till och julfeeling får man när man har en lista att göra innan julafton, allt julbak och matlagning plus allt pyssel. Jag får i alla fall julfeeling när huset doftar julkryddor och varm ugn och man ser hur mitt hem blir glittrigt, varm, rött, och hem trevligt.
 
Sen detta med julklappar behöver inte vara dyrt, De flesta presenterna gör jag själv till mina syskon och deras barn. Sen så klart köper jag en del, men jag brukar försöka hitta allting på loppis eller secondhand. Men mina syskon och deras barn brukar bli precis lika glada även om deras present bara har kostat 50kr på second hand. För jag hittar eller skapar presenter som just är till dem och deras hobbies eller deras personligheter. Jag har lagt tanke bakom det och tid och kärlek. Det är alltid mycket bättre än högt pris på en liten pappers lapp.
Så ta det lugnt här i julstöket som drar igång på riktigt nästa vecka <3  

Om

Min profilbild

Petra Brodén

Jag är en glad och positiv tjej född -94 och gör allt mellan himmel och jord. Aktiv med min häst, går i kyrkan, spelar gitarr, dragspel,orgel och piano. Sjunger i kör, älskar att virka och skapa med mina händer. Älskar att vara ute i naturen och umgås med mina älskade polare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela