sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Semester

Publicerad 2016-06-23 11:51:40 i Allmänt,

 
Om tre dagar går jag på semestern! JIPPIE.
Faktiskt min första riktiga semester i mitt liv. Jag har ju bara haft timanställning innan men i år  har jag ju haft fast anställning och det betyder betald semester! :) sen är ju jag lite knasig och ska jobba på min semester på ett annat ställe. Haha vila gör man i graven ;)
 
Men något jag ska göra i sommar är att hålla på med hästarna. Jag ska träna Tintin med körning, gå i form, horsemanship och klickerträning. Sen ska jag även köra in hennes syster Finette som mina föräldrar äger. Det ska bli väldigt kul för jag har som mål att kunna köra dem i par, även om jag inte har en par vagn så kan jag köra med dem i skogen :)
 
Nu laddar vi för midsommar
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Brodén

Jag är en glad och positiv tjej född -94 och gör allt mellan himmel och jord. Aktiv med min häst, går i kyrkan, spelar gitarr, dragspel,orgel och piano. Sjunger i kör, älskar att virka och skapa med mina händer. Älskar att vara ute i naturen och umgås med mina älskade polare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela