sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Nu drar semestern igång

Publicerad 2016-06-29 09:45:14 i Allmänt, hästar, mittliv, shettis,

Idag ska jag hem igen till Hagstad! Ska vara hemma hela semestern och jobba på caféet vildrosor och höns, sen ska jag arbeta mycket med hästarna på gården och hjälpa syrran och föräldrarna med typ måla om hus m.m
Kommer bli en härlig sommar!!!

Midsommar!

Publicerad 2016-06-23 22:05:17 i Allmänt, mittliv,


Glad midsommar!  Har äntligen köpt min folkdräkt. Det fick bli en Sverige dräkt eftersom jag inte har hittat någon som passar som kommer från norra Åsbo eller jämntland. Men fin är den allt :) 

Semester

Publicerad 2016-06-23 11:51:40 i Allmänt,

 
Om tre dagar går jag på semestern! JIPPIE.
Faktiskt min första riktiga semester i mitt liv. Jag har ju bara haft timanställning innan men i år  har jag ju haft fast anställning och det betyder betald semester! :) sen är ju jag lite knasig och ska jobba på min semester på ett annat ställe. Haha vila gör man i graven ;)
 
Men något jag ska göra i sommar är att hålla på med hästarna. Jag ska träna Tintin med körning, gå i form, horsemanship och klickerträning. Sen ska jag även köra in hennes syster Finette som mina föräldrar äger. Det ska bli väldigt kul för jag har som mål att kunna köra dem i par, även om jag inte har en par vagn så kan jag köra med dem i skogen :)
 
Nu laddar vi för midsommar
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela