sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Game of thrones -maraton

Publicerad 2016-02-25 06:59:30 i Allmänt, mittliv,


15 härliga ungdomar kom och kollade på game of thrones, några gick efter 7-8h men 10 st höll ut hela natten med hela säsong 1 & 2 ! 
Mellan säsongerna hade vi en lek och en andakt :) 

konfa läger i breanäs!

Publicerad 2016-02-19 19:40:30 i mittliv,

konfaläger i breanäs den 5-7 februari. Vi hade en väldig rolig helg med konfabarn och ledare. Svante var med och fick hålla dem i öronen :) Vi hade mycket lek och bus men också lektioner om nattvarden och vad det innebär med nattvarden. Vi lärde om oss förbön och vi sjöng mycket också. Långa nätter med lite sömn och avslutande gudstjänst i Broby.

Tiden går!

Publicerad 2016-02-19 18:56:24 i Allmänt, Gud, mintro, mittliv, vår,


Tiden går i Broby. Nästa vecka är det sportlov och jag passar på att vara lite ledig. Vi ska ha game of thrones maraton, det ska bli kul! Denna veckan har vi haft besök av gamla godingar som har bott i huset innan så vi har varit fullt hus typ hela veckan, det har varit väldigt kul 😀 

Våren börjar oxå komma smygande, även om det ligger snö på gräset och att det är minus grader på nätterna så känns det som om våren är på g! Det luktar vår :) 

Jag har fått gå upp på 100% på jobbet och det är väldigt kul. Nu har jag barngrupper, musik med konfabarn men oxå Flickkören joy! Ett gäng glada töser som sjunger och är busiga och väldigt roliga 😆👍🏻 

Det är lite vad som händer i Broby city!!!!!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela