sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Veckorna vandrar....

Publicerad 2015-09-24 12:00:22 i mittliv,

Nu har ännu lite dagar gått här i Broby. Nu har vi kommit igång med renoveringen av mitt rum så jag får bo hos min vän Heather i pingskyrkan. Nu har vi fått fram båda takbjälkarna och nu i helgen ska vi ge oss på att börja sätta upp gips på väggarna och tak. Jag tror det kommer att bli riktigt fint. Annars är det full rulle i barngrupperna. Jag har fått lite extra hjälp nu av Vlad och Sasha i barngrupperna. Barnen tycker det är super spännande att de inte kan svenska men barn är barn och kroppsspråk funkar väldigt bra + barnen lär de svenska ord :)
På lördag är det återträff på glimåkrafolkhögskola och på kvällen ska jag dit och lyssna på gospelkonsert! Halleluja!

Hovslagaren

Publicerad 2015-09-14 22:21:56 i Allmänt, djur, hästar, mittliv, shettis,


Hovslagaren var här idag. Nu ska vi testa att inte ha skor på Tintin, hon har haft skor sen hon var två och nu eftersom jag bor borta ska vi testa utan skor. Tintin har känsliga fötter för att trampa upp grus och sten, men de går i en annan hage nu så vi testar. Blir hon dålig sätter vi skor på. 
Tintin fick även lite nya grejer.. Rep grimma, ledrep, schabrak och vanlig grimma :) 

Hösten är här

Publicerad 2015-09-12 23:24:50 i Allmänt, mittliv,


Nu är hösten här och äntligen kan man använda mysiga koftor, halsdukar, tjocka strumpbyxor, hösthattar m.m jag verkligen älskar hösten!!! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela