sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Väntar....

Publicerad 2015-05-04 21:59:25 i mintro, mittliv,

Varför i hela fridens namn får man reda på högskolan så himla sent! Jag vill ju veta nu om jag kom in eller ej. Hade varit skönt att kunna planera sitt liv någorlunda men det är väll bara att lite på Gud och med i hans handlingar. Skönt är det i alla fall att sommaren är på gång och värmen och sommar nätterna har börjat komma. Nu vill man bara att det ska bli ännu mer värme och vara mitt i sommaren med bad, sol och kalla nätter.
Snart är det Hagstadstämman och jag måste verkligen komma igång med dragspelet så vi kan spela med på allaspelslåtarna annars får jag klara mig med gitarren men det är ju roligast med dragspelet. I år blir det även workshops och då har jag valt folkdans och detta ska bli super kul! En hel förmiddag med bara folkdans!
Då ska man nog kunna vara med på logdansen sen på kvällen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Brodén

Jag är en glad och positiv tjej född -94 och gör allt mellan himmel och jord. Aktiv med min häst, går i kyrkan, spelar gitarr, dragspel,orgel och piano. Sjunger i kör, älskar att virka och skapa med mina händer. Älskar att vara ute i naturen och umgås med mina älskade polare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela