sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Nytt jobb!!

Publicerad 2015-05-12 22:33:36 i Allmänt, Gud, Tro, mintro, mittliv,

Halleluja! Amen! Herre Gud! Jag har äntligen fått ett nytt jobb! Och förhoppningsvis det bästa jobbet för mig! I aug börjar jag jobba i Broby församling som barnledare, jag kommer även att flytta dit och bo i ett kollektiv som kallas för prästgården . Självklart har det vart kul på mjölkgården och jag har fått många nya vänner/arbetskamrater, några som jag hoppas jag kommer fortsätta att umgåsa med. Men äntligen! Jag har letat och letat efter ett jobb i kyrkan och en fin tisdag ringen min vän Pauli och frågan om inte jag vill skippa högskolan ett år och jobba i den församlingen hon jobbar i som barnledare. Jag åker på intervju och allt känns bara super! Igår fick jag beskedet att jag fick jobbet och i aug börjar jag 👍  fast jag ska dit på några upplärnings veckor i juni. 
Så kul  detta kommer bli ❤️

Nässelsoppa!

Publicerad 2015-05-09 20:17:37 i Allmänt, mittliv, vår,


Idag blev det helt vegetarisk middag med nässelsoppa, ägghalvor och gjutjärns bröd. Jag blev inte super nöjd med soppan men brossan åt den med fart 👍 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela