sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Veckorna går...

Publicerad 2015-06-24 18:07:58 i Allmänt, mittliv,

Det var några veckor sedan sist jag skrev här. Nu har jag jobbat på sommarkyrkan i perstorpförsamling och idag har vi haft den stora vattendagen ! Som slutar i ett vattenkrig alla barn mot ledarna ( 100barn & 12 ledare) och då får man värma sig med en koppkaka nu på kvällskvisten 


Broby församling

Publicerad 2015-06-10 23:49:36 i Allmänt, Gud, Tro, mintro, mittliv,

Snart har två veckor i Broby församling svept förbi. Så kul jag har haft det. Jag längtar tills augusti när jag ska flytta hit och jobba på riktigt! Vi har planerat inför hösten och söndags skolan, umgåtts med ungdomar och personal och mycket annat! 
Jag längtar ❤️ 

Swedenrock!!!

Publicerad 2015-06-08 09:18:06 i Allmänt, mittliv,


Denna helg har jag och min bror varit på swedenrock. Så himla kul har vi haft  det. Avatar var bådas favorit men de andra banden var oxå väldigt bra. Mycket shopping på marknaden! Detta måste göras om! 

Om

Min profilbild

Petra Brodén

Jag är en glad och positiv tjej född -94 och gör allt mellan himmel och jord. Aktiv med min häst, går i kyrkan, spelar gitarr, dragspel,orgel och piano. Sjunger i kör, älskar att virka och skapa med mina händer. Älskar att vara ute i naturen och umgås med mina älskade polare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela