sneakypeet.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv och allt jag gör. Alltifrån hästar till musik, Gud till träning och allt där i mellan. Jag är en glad och positiv tjej född -94 som gör allt ifrån himmel till jord.

Basket!

Publicerad 2015-08-28 16:49:30 i Allmänt,

Livet i prästgården vandrar på! I tisdags spelade jag och ett gäng killar basket. Jag fick inte gjort något mål men vi hade super kul. Ikväll blir det en match igen och sen blir det fika hos den bästa Heather jag känner och då får jag äntligen se hennes nya lägenhet. Så livet i Broby rullar på för fullt. Imorgon blir det att öva orgel så fingrarna blöder och sen blir det öva lite dragspel också ;)
 

Helg

Publicerad 2015-08-24 21:12:47 i Allmänt, djur, hästar, mittliv, shettis,


Denna helg har jag varit hemma i Hagstad. På fredagen blev det mys med mamma och max. På lördag kom min bästa kompis matilda och vi gick långrunda med hundarna och sen åt vi kladdkakemuffins. På kvällen tränade jag klicker träning med tintin och max hjälpte mig att fotta lite. På söndagen blev det passa syskonbarnen och åka och söndagsfika men systrarna. 
Och idag är det måndag och jag är tillbaka på jobbet i broby och imorgon börjar alla barngrupper :)

Flytt och nytt!

Publicerad 2015-08-20 15:15:25 i mittliv,

Den 3 augusti flyttade jag till Broby och började mitt nya jobb som barn- och musikledare. De två första veckorna gick jag bredvid en tjej som heter Jette som kommer från Tyskland. Nu denna veckan ( v.34) är jag på egen hand nu och planeringen är i full gång och nästa vecka börjar alla barngrupper. Under tiden jag jobbar här ska jag även få privatlektioner i orgel. Det ända som är tråkigt här är att det är en bit från familjen och min älskade Tintin.
Nu ska jag iväg och baka kladd kaka inför imorgon men denna helgen ska jag hem och mysa med familjen.!!

Nya adressen
Petra Brodén
Storgatan 8
28060 Broby
Sverige

Om

Min profilbild

Petra Brodén

Jag är en glad och positiv tjej född -94 och gör allt mellan himmel och jord. Aktiv med min häst, går i kyrkan, spelar gitarr, dragspel,orgel och piano. Sjunger i kör, älskar att virka och skapa med mina händer. Älskar att vara ute i naturen och umgås med mina älskade polare!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela